Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] LGB czy Napalm ?

Dektored

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra?.?

• LGB
      0
    • Napalm
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz Napalm, bo LGB to jedno zrzucenie bomby, a napalm nalot xD. Najlepszą mapą będą mapy odkryte np. Junk Flea albo Short Fuse baza Alpha.

Opublikowano

tak jak up. napisal napalm lepszy bo odstrzeliwoje wieksze pole...

ale ja dodam ze moim zdaniem najlepsza mapa do tego to kill creek ;)

Opublikowano

Weź napalm. Oczywiście najlepiej używać to na mapach które nie mają dużo budynków i schronów :) No i najlepiej małe jak Costa Recon czy Dark Forest :>

Opublikowano

No widze filmik ale to na cabin tam ogólnie ogien wyjebisty jest a na eli jak się sprawdzi nie chce wydać 19k w błoto dlatego napisałem ten temat.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na eli raczej słabo się sprawdzi, to jest głównie do typu: koleś campi w bazie, która jest na otwartej przestrzeni, walisz tam napalma i albo zdechnie albo wyjdzie z campy :D Do tego najlepsze są tryby typu ctf, bombing run no i mapy junk, kill creek, roadkill i podobne, bo jak na takim ctf junku walniesz przy ich fladze każdy ucieka i kryje się a ty zanim napalm zacznie nawalać zdążysz do nich wbić i rozwalić ich. LGB nie biorę pod uwagę bo nawet z tego nikogo nie zabijesz.

Bywalec
Opublikowano

Ogólnie nie opłaca się ani jednego ani drugiego.

A jesli już miałbym wybrać to napalm

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Bierz napalma, to jest cudo. Celujesz nim na bazówkę, np na kill creek'u, jak dobrze trafi, to kille lecą aż miło. A LBG to spada jedna/parę bomb i koniec, napalm zostawia na chwilę jeszcze po sobie ślad :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...